Menú

Audiències Públiques i Sessions Informatives

Sessions informatives - Mesures per a una mobilitat més sostenible i activa

L'Ajuntament organitza 3 sessions informatives, obertes a la ciutadania, per explicar els canvis que es realitzaran en els propers mesos per a promoure una mobilitat més sostenible i activa a Vilanova i la Geltrú.

  • Tractarem el projecte de pacificació Al centre, les persones
  • Exposarem les accions per a una mobilitat activa, ambientalment més respectuosa i més eficient
  • Parlarem de la futura Zona de Baixes Emissions (ZBE)
  • Avançarem com preparem l'expansió de la xarxa de carrils bici de la ciutat gràcies als fons Next Generation

Quan es faran?  

  • Dimarts 19 de juliol, a les 17 h al Centre Cívic La Geltrú (pl. Associació dels alumnes Obrers,1)
  • Dimecres 20 de juliol, a les 19 h, al Centre Cívic Sant Joan (jardins de Francesc Macià, s/n)
  • Dijous 21 de juliol, a les 10 h, al Local de Compex (c. De Sant Joan, 33)
Sessions informatives - Mesures per a una mobilitat més sostenible i activa

Audiència Pública - 2 anys de mandat

El proper dimecres 29 de setembre a les 18 h, l'Auditori de Neàpolis acollirà una nova sessió d'audiència pública organitzada pel govern municipal de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu és organitzar una sessió participativa amb la ciutadania per parlar sobre l'estat de la ciutat, quan aquest estiu s'ha travessat l'equador del mandat.

La sessió se celebrarà en format presencial amb un aforament limitat de 120 persones, amb inscripció prèvia a través d'un tràmit municipal.

L'Audiència Pública és un espai de participació ciutadana, en què el govern municipal dona resposta als dubtes i inquietuds de la ciutadania, atenent a les seves preguntes. Consta d'una primera part d'exposició per part de l'equip de govern, un torn de preguntes de les persones assistents, i la resposta per part dels regidors i regidores responsables.

La sessió comptarà amb servei d'interpretació en llengua de signes, i les persones que s'hi hagin inscrit podran utilitzar el servei de cangur per als seus fills i filles. En cas de necessitar-lo, cal fer la sol·licitud a través del correu electrònic participacio@vilanova.cat.

Audiència Pública - 2 anys de mandat

Audiència Pública sobre la Gestió de la Covid-19

El passat 29 d'abril, es va celebrar la primera audiència pública en format telemàtic en la qual la ciutadania va poder realitzar preguntes al Govern Municipal en relació a la gestió de la crisi generada per la Covid-19. En total, una seixantena de persones van fer arribar als regidors i regidores 139 preguntes que es van agrupar en 80 per la seva similitud i es van distribuir en les diferents àrees municipals.

Podeu consultar més informació AQUÍ

Audiència Pública sobre la Gestió de la Covid-19

Audiència Pública sobre el PAM 2019-2023

El  dijous 14 de novembre, a les 19 h a la seu social de la Confraria de Pescadors (C. dels Magatzems Nous), es va celebrar l'Audiència Pública del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2019-2023.

Una setantena de persones van assistir a l'audiència pública convocada pel Govern municipal amb l'objectiu de presentar els compromisos recollits en el Pla d'Actuació Municipal (PAM). La trobada que es va realitzar a la seu social de la Confraria de pescadors, es va poder seguir també en directe per Canal Blau televisió.

L'alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau va qualificar l'audiència pública com l'acte més important, després de la signatura de l'acord del govern, perquè “exposa públicament el nostre compromís i contracte amb la ciutadania”. L'alcaldessa va afirmar que és “el primer rendiment de comptes amb la ciutadania” i reflecteix els acords que van ser assumits per les tres forces polítiques en formar el govern municipal. El document, que està pendent de finalitzar amb les aportacions que faci arribar la ciutadania, s'estructura en cinc eixos. Així mateix, va destacar Olga Arnau, de manera transversal en cadascun dels eixos i accions que conté el PAM s'hi troben “tres tons molt marcats: la justícia social la sostenibilitat i la implicació de la ciutadania”.

Podeu consultar LA PROPOSTA de PAM en aquest ENLLAÇ https://vilanova.cat/doc/doc_25026332.pdf

Audiència Pública sobre el PAM 2019-2023
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord