Menú

Pla de Cooperació i Solidaritat 2024 - 2028

Pla Director de Cooperació i Solidaritat 2024 - 2028

Vilanova i la Geltrú té una llarga trajectòria com a ciutat compromesa amb els drets humans, la cooperació i la solidaritat. Des de mitjans dels anys 90, les entitats de cooperació i l'Ajuntament impulsen projectes diversos que han anat consolidant una política municipal de cooperació i solidaritat.

El total de les 24 associacions del Registre Municipal d'Entitats, treballen en diferens àmbits com són els camps de persones refugiades, projectes de suport a països del Sud en l'àmbit d'infraestructures, cooperatives de producció o centres de salut.

Vilanova i i la Geltrú va ser de les primeres ciutats catalanes a impulsar un Consell Municipal de Cooperació i, a l'any 2017 es va dotar del primer Pla Director de Cooperació i Solidaritat.

Actualment el nou Pla Director de Cooperació i Solidaritat 2024 - 2028 és una eina de planificiació de la política pública de cooperació municipal, fruit d'un treball d'anàlisi i diagnosi que ha comptat amb la participació de les entitats de la icutat i el personal tècnic municipal de diversos serveis i té l'objectiu de definir les principals actuacions a impoulsar enels propers anys en matèria de polítiques municipals de cooperació i solidaritat.

A destacar que el pla marca quatre línies de treball a promoure en els propers anys: l'impuls de les polítiques municipals de cooperació, el reforç de la coordinació i de la co-creació entre les entitats de la mesa, el treball per a la sensibilització en valors amb un enfocament d'educació per al desenvolupament i l'impuls de la dimensió digital i  comunicativa en les polítiques municipals de cooperació.

 

Pla Director de Cooperació i Solidaritat 2024 - 2028
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord