Menú

Exposició fotogràfica

El món pagès de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú és terra d'horta des de fa molts anys gràcies a les nombroses sínies que trobem disseminades pel municipi.  La construcció del pantà el primer terç del segle XX i la seva xarxa de rec va fer augmentar encara més la superfície dedicada a la producció d'hortalisses que proveïen a la vila de verdures fresques, el que ara anomenem KM O.

Malauradament el sector s'enfronta d'un temps ençà a dificultats que poden alterar l'equilibri d'aquest model: la substitució de campus de cultiu per estructures urbanes, el deteriorament de la xarxa de rec, l'aparició de noves plagues o els alts costos de producció són les parts principals d'un problema que amenaça amb interrompre el relleu generacional del camp.

Aquesta exposició mostra les amenaces que afecten el sector a nivell local, un microcosmos de la pagesia catalana. Actualment podeu veure-la al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú.

El món pagès de Vilanova i la Geltrú

Cartells de l'exposició

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord