Menú

Ajuts d'urgència social

Els ajuts d'urgència social tenen per objectiu atendre situacions puntuals i urgents de necessitat d'alimentació, vestit i allotjament a persones i famílies que estan en una situació de dificultat social o econòmica.

Les prestacions econòmiques de caràcter social que complementen els ajuts d'urgència social són de diferents modalitats: promoció de la salut, atenció a la infància, despeses derivades del manteniment de l'habitatge o desplaçaments.

Poden sol·licitar un ajut d'urgència social o una prestació econòmica de caràcter social aquelles persones que estan sent ateses pels serveis socials bàsics i, en general, tinguin més de 18 anys, estiguin empadronades a Vilanova i la Geltrú i presentin la documentació que acrediti la seva situació social, familiar i econòmica.

La tramitació d'un ajut d'urgència social o d'una prestació econòmica de caràcter social requereix d'una valoració prèvia per part d'un professional dels serveis socials bàsics que ha de valorar la situació socioeconòmica personal i/o familiar.

Per sol·licitar un ajut d'urgència social o una prestació econòmica de caràcter social haureu de demanar cita amb un professional de la Regidoria d'Acció Social i Dependència.

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord