Menú

PAESC

QUÈ ÉS EL PAESC?

 

La cimera de París, ha comportat nous reptes pels països i a la vegada per les ciutats, en concret els municipis adherits al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses han signat una nova estratègia davant del Canvi Climàtic que ha comportat pels ajuntaments signants un nou increment de reducció de les emissions de CO2 i la necessitat d'aprovació d'un nou PLA, el Pla d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC), un document estratègic de planificació energètica i climàtica local que ha d'integrar la planificació existent al municipi.

Aquest document incorpora una actualització de les accions contemplades al Pla d'Acció per l'Energia Sostenible (MITIGACIÓ)  aprovat a l'any 2009 amb el nou objectiu de reduir un 40% les emissions de Gasos d'Efecte Hivernacle (GEH), abans del 2030. I també un incorpora el Pla d'Adaptació al Canvi Climàtic que té per objectiu preveure diverses actuacions que permetin disminuir l'impacte del Canvi Climàtic al nostre territori. 

El Ple municipal va aprovar el dia 6 de maig de 2019 per unanimitat el Pla d'Acció per l'energia sostenible i el clima. Aquest Pla suposarà una inversió en els pressupostos municipals fins a l'any 2030 de 16 milions d'euros per implementar accions que han de portar a una reducció del 40% de les emissions d'efecte hivernacle a la ciutat.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord