Menú

Consell de medi ambient

Consell Municipal de Medi Ambient

El Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat és un òrgan consultor i de seguiment de les accions ambientals del municipi i del seu Pla d'acció ambiental. Constituït per diverses entitats de Vilanova (associacions de veïns, associacions ecologistes, universitat, etc.) i per l'Ajuntament, té un paper important per afavorir i canalitzar la participació ciutadana entorn dels temes de la sostenibilitat i l'Agenda 21 a la nostra ciutat. Impulsa i segueix, periòdicament, totes les actuacions recollides en el Pla d'Acció Ambiental. 

El Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat està conceptuat com un ens estratègicament de gran vàlua i importància, que canalitza la participació ciutadana en la temàtica ambiental municipal i crea un espai de debat, intercanvi, reflexió i proposta, imprescindibles per assolir els objectius marcats en l'Agenda 21. La ciutadania es converteix en responsable del que passa al seu entorn, l'objectiu d'una ciutat sostenible socialment i mediambientalment s'assolirà doncs amb la participació activa de la ciutadania. Es promou la participació de la ciutadania tot augmentant la consciència ciutadana i garantint un compromís compartit a favor de la sostenibilitat.

Consell Municipal de Medi Ambient

Actes del Consell Municipal de Medi Ambient 2022

Actes del Consell Municipal de Medi Ambient 2021

Actes del Consell Municipal de Medi Ambient 2020

Actes del Consell Municipal del Medi Ambient 2019

Actes del Consell Municipal del Medi Ambient 2018

Actes del Consell Municipal del Medi Ambient 2017

Actes del Consell Municipal del Medi Ambient 2016

Actes del Consell Municipal del Medi Ambient 2014

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord