Menú

Gran Clàssica Isaac Gálvez

La Clàssica Isaac Gálvez és una cursa ciclista d'alt nivell, organitzada per la Unió Ciclista Vilanova des de l'any 2011. Una cita cada cop més important dins els calendaris esportius de la ciutat, ja que d'una banda permet reunir ciclistes d'alt nivell. 'alt nivell i d'altra banda permet seguir recordant la figura del vilanoví Isaac Gálvez, ciclista de renom que tant èxits va assolir en aquesta disciplina.
En tots aquests anys La Clàssica manté el recorregut de 128 quilòmetres amb 2 passos de meta volant. Un circuit exigent amb desnivells que arriben al 16%, però que permet gaudir del paissatge entre vinyes del Garraf i el Penedès. 

Isaac Gálvez

Isaac Gálvez va néixer a Vilanova i la Geltrú el 20 de maig de 1975 i va morir el 26 de novembre de 2006 a Gante (Bèlgica) mentre participava a la prova dels sis dies de Gante. De la seva trajectòria professional destaca la seva participació en el Giro i en el Tour i en el campionat del món en pista en la modalitat Madison que va aconseguir el 1999 i el mateix 2006.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acordar atorgar la distinció de Fill Predilecte de la ciutat al ciclista i se li va dedicar el volúm 35 de la Col·lecció Retrats 

Isaac Gálvez
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord