Menú

Grups de pares i mares

A la nostra ciutat hi ha diferents serveis i projectes gratuïts per generar vincles familiars positius i oferir suport en la criança dels nostres fills i filles menors de 18 anys.  Són espais facilitats per professionals especialitzats, perquè pares i mares puguin compartir, amb un clima de confiança, vivències sobre la maternitat, la criança i l'educació.  

 
Quins són aquests espais i grups? 

GRUPS D'HABILITATS PARENTALS:
Espais grupals promoguts per educadores i treballadores socials de Serveis Socials, adreçat a totes les famílies de la ciutat amb infants entre els 6 i els 16 anys. Són grups amb un nombre de sessions limitades on es parla de relacions, de límits, d'hàbits, i d'habilitats de criança. A partir de les necessitats de les famílies i dels seus propis recursos i capacitats, s'aporten eines emocionals i educatives per crear una dinàmica familiar positiva i per entendre millor als nostres fills i filles.
Si esteu interessats podeu contactar per correu electrònic a: ease@vilanova.cat

Tres ESPAIS FAMILIARS amb trobades setmanals per compartir el moment vital de ser pare i mare adreçats a nadons i infants fins als 3 anys. Cal inscripció prèvia:  
•    L'espai Nadó: per a nadons de 0 a 9 mesos, amb presencia de professionals de pediatria, psicologia i estimulació precoç.
•    El Racó dels menuts: per a nens i nenes de 9 a 36 mesos, amb professionals que faciliten l'intercanvi i l'aprenentatge compartit.
•    El Cau dels petits: espai de joc per a famílies amb infants de 0 a 40 mesos. 
Més informació d'aquests tres serveis i inscripcions a Petita infància 

SERVEI D'ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT INTEGRAL A LES FAMILIES (SOAF)
És un servei al que les famílies amb infants de 0 a 18 anys poden adreçar-se per rebre orientació sobre diverses qüestions relacionades amb l'educació dels seus fills i filles. Ofereixen consultoria i assessorament, teràpia familiar i tallers socioeducatius sobre criança positiva. És un servei que pot oferir suport especialitzat quan hi ha una dificultat relacional o emocional, amb intervenció terapèutica si fos necessari. El SOAF és un servei gratuït portat a terme per la cooperativa EDUVIC,
Ubicació i contacte: Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF- Garraf) 
 

Grups de pares i mares curs 2023/2024

Els grups de pares i mares per al curs 2023/2024 s'inicien el mes de novembre de 2023.

Obre aquest enllaç per obtenir més informació.

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord