Menú

Reforç escolar

“Crea i Aprèn” és una activitat gratuïta que ofereix l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per infants i joves de 6 a 16 anys vinculats als Serveis Socials.

Es dirigeix a infants i joves que tenen dificultats a l'hora de fer les tasques escolars, preparar-se un examen, organitzar l'agenda i els hàbits d'estudi, o no disposen d'un espai adequat o algú que els pugui oferir suport acadèmic.

Hi poden participar un total de 32 infants i joves, distribuïts en 4 grups segons edats i nivell acadèmic. Cada grup està dinamitzat per una formadora.

L'activitat es realitza 2 dies a la setmana en sessions de 2 hores al llarg del curs escolar i al mes de juliol. Cada sessió s'organitza en dos parts: la principal, que és la del reforç escolar i estudi, i una altra més lúdica i grupal per tal d'afavorir la convivència entre les persones participants.

Una vegada al trimestre es realitzen activitats familiars que reforcen el valor de la família com a peça clau en el procés d'èxit escolar dels infants i joves que hi participen.

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord