Menú

Serveis

Consulta de documents:  Informació documental i bibliogràfica dirigida a tots els ciutadans en general i a l'Administració. Sala de consulta amb 16 punts de lectura. Cal emplenar la butlleta de comanda amb les dades personals i tema de recerca i cal presentar el DNI per tenir accès

Biblioteca auxiliar: Amb obres generals de referència i monografies locals.  Es posen a disposició llibres i publicacions d'història d'àmbit local i comarcal, a més a més de la biblioteca de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

Assessorament als investigadors i estudiants: es posen a l'abast totes les eines i instruments propis de l'Arxiu, com ara els inventaris de cada fons. L'arxiu compta amb dos dipòsits amb compactes per una capacitat de 2.300 metres lineals de documentació..

Hemeroteca: conté els diaris i revistes locals i comarcals. Algunes publicacions digitalitzades es poden consultar en un ordinador per als usuaris.

Reproducció de documents i fotografies: aquest servei s'ofereix tot respectant la integritat dels documents i els drets de la propietat intel·lectual de cada fons.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord