Menú

Informes d'adequació dels habitatges per a tràmits d'estrangeria

Acreditar l'habitabilitat i adequació de l'habitatge

Les persones estrangeres de procedència extracomunitària que estiguin tramitant el reagrupament d'algun familiar han d'aportar, entre d'altres documents, un informe d'adequació de l'habitatge on residiran amb el/s familiar/s que volen reagrupar, que acrediti que l'esmentat habitatge compleix la normativa d'habitabilitat i és prou ampli per a acollir la totalitat de persones que hi residiran.

També les persones ja reagrupades que hagin de renovar el permís de residència i han modificat el seu domicili han de sol·licitar de nou aquest informe d'adequació, que acrediti que el nou habitatge on resideixen també compleix amb els requisits obligatoris per al reagrupament familiar.

L'equip tècnic de l'Oficina local d'habitatge és qui realitza aquest informe per als immobles del municipi. Per a obtenir-lo cal que la persona interessada tramiti la corresponent sol·licitud i des d'Habitatge es concertarà dia i hora en què el tècnic municipal realitzarà la inspecció de l'habitatge per emetre posteriorment el corresponent informe tècnic que acrediti les característiques de l'habitatge i certifiqui que és adequat per al reagrupament familiar.

Acreditar l'habitabilitat i adequació de l'habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord