Menú

Pabordia de Festa Major

L'any 1997, el Ple municipal aprovà el document anomenat “NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA COMISSIÓ DE FESTES”. En aquest document s'estableix la figura de les Pabordesses i Pabordes de Festa Major com la comissió ciutadana encarregada de l'organització de la Festa Major de la Mare de Déu de les Neus.

Aquest col·lectiu, que es renova cada any, està format per un grup de 7 ciutadanes i ciutadans que, de forma desinteressada, dediquen el seu temps i el seu esforç en programar la Festa  de tots els vilanovins i vilanovines.

El document anomenat vol actualitzar i definir el procés pel qual es regeix el sistema electiu de la Pabordia de la Festa Major, les tasques que s'atribueixen a aquest col·lectiu i la seva dinàmica de funcionament.

Pabordia de Festa Major

Consulta les normes de funcionament i protocol de la Pabordia de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, organitzadors de la Festa

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord