Menú

Protocol de Festa Major

El Protocol dels Balls i Entremesos participants en les cercaviles de la Festa Major de la Mare de Déu de les Neus descriu el cerimonial per a les colles, balls i entremesos de Vilanova i la Geltrú que hi participen, en el qual queden estipulats tots aquells punts que afecten aquests elements dins el context de les festes populars de la ciutat.

Aquest document és, doncs, una eina reguladora, i una guia per a tots aquells aspectes relatius als elements que conformen el tronc tradicional de la festa a la ciutat. Les normes que es descriuen al protocol tenen per objectiu regular el bon funcionament de la Festa Major i alhora evitar arbitrarietats i conflictes d'interessos entre les institucions i els grups / colles que hi participen.

Cada element de protocol té una norma que el regula i en el qual es descriu, d'una manera detallada, la seva seqüència cronològica, els grups que hi participen, els itineraris per on passen o bé els llocs exactes on es duen a terme, com també en les franges horàries que succeeixen.

Arran del procés participatiu sobre el model d'organització i gestió de la Festa Major, iniciat durant el mes d'abril de 2012 i finalitzat el mes de juny de 2014, es conclou una modificació en l'elecció de la comissió de protocol, respecte el definit al 2011, i el transforma en un procés més transparent i obert, a través de la presentació de candidatures. Aquesta modificació queda palesa en el present document, així com les modificacions proposades per l'actual Comissió de Protocol de la Festa Major i consensuades amb les colles participants.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord