Menú

Documents i publicacions

Recull de premsa

Podcast programa "El tema del dia" del 09/05/2024

Podcast del programa "El tema del dia" de Canal Blau Ràdio del 09/05/2024 dedicat a l'aposta de la Regidoria d'Acció Social i Dependència per la implementació progressiva del treball grupal, els beneficis que aporta i quins són els grups que actualment es duen a terme.

 

Font: Canal Blau Ràdio

Podcast programa "El tema del dia" del 03/10/2023

Podcast del programa "El tema del dia" de Canal Blau Ràdio del 03/10/2023 dedicat a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú; com es treballa i quins objectius persegueix.

 

Font: Canal Blau Ràdio

Espais d'atenció grupals

Programa "El raconet" de Canal Blau del dia 27/02/2023.

 

Podeu visualitzar l'entrevista sobre els espais d'atenció grupals des de l'inici del vídeo fins el minut 16.

 

Font: Canal Blau TV.

Notícia El programa Teixint Barri de cohesió social s'acosta al Carnaval de Vilanova del 09/02/2023 de Canal Blau TV

El Carnaval de Vilanova també pot ser una bona porta d'integració per a persones d'altres nacionalitats que acaben d'arribar a la ciutat. L'activitat que gira al seu voltant és molta i això pot generar espais de trobada i d'integració. I el programa d'acció comunitària Teixint Barri no ha volgut desaprofitar l'oportunitat. Les dones membres del grup de cosidores d'aquest programa, conjuntament amb altres mares de l'escola Ginesta, han confeccionat els domassos i les banderoles amb els que decoraran alguns carrers durant els dies de Carnaval. D'aquesta manera participen de la celebració, però sobretot, l'experiència busca reforçar el lligam entre el veïnat de l'Armanyà i del Tacó. Teixint Barri és un programa d'acció comunitària que va arrancar fa dos anys a partir de l'ajuntament de Vilanova i la Diputació de Barcelona. Aglutina diferents activitats, i la del grup de cosidores és una de les que permeten la interacció entre dones d'orígens i cultures diferents.

 

Font: Canal Blau TV

Teixint barri a TV3

El passat 18/11/2022 TV3 va emetre una notícia sobre el projecte comunitari Teixint barri dels barris del Tacó i l'Armanyà. 

 

Aquesta notícia posa l'accent en les activitats que s'hi realitzen, així com els beneficis que comporta la participació dels veïns i veïnes.

 

Podeu accedir a llegir la notícia completa a la pàgina https://www.ccma.cat/324/fer-barri-i-crear-vincles-entre-veins-una-estrategia-complementaria-als-serveis-socials/noticia/3196329/

 

Font: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) - Televisió de Catalunya, S. A.

Podcast programa "El tema del dia" del 15/11/2022

Podcast del programa "El tema del dia" de Canal Blau Ràdio del 15/11/2022 dedicat a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú i sobre quina és l'atenció  i activitat dels Serveis Socials Bàsics.

 

Font: Canal Blau Ràdio.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord