Menú

Atmosfera

Atmosfera

L'atmosfera és una capa més de la Terra, que està formada per aire. L'aire és una barreja de gasos que manté el planeta a la temperatura adequada per a sostenir l'activitat dels essers vius. L'activitat dels essers vius manté alhora la composició de l'atmosfera. L'atmosfera controla el clima i determina la qualitat de la vida.

RD1031-2007 desarrollo del marco de participación en los mecanismos de flexibilidad del Protocolo de Kioto

Des de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic s'ha editat un vídeo de difusió de l'Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic (ESCACC), document que fou ja aprovat pel govern el novembre de 2012. Amb aquest vídeo hom pretén que es prengui consciència de què el canvi climàtic a Catalunya és una realitat inqüestionable i que disposem del coneixement, els mitjans i les eines per a adaptar-nos-hi. Podeu visualitzar el vídeo clicant aquí.

El ple de l'Ajuntament de data 19 de juliol de 2010 va aprovar inicialment el mapa de capacitat acústica del municipi de Vilanova i la Geltrú.

Atmosfera
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord