Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Divendres, 27/01/2023

El temps serà variable, amb núvols baixos a primera hora, sol i cel més clar al migdia, més núvols a la tarda i cel ennuvolat al final del dia. No es descarta alguna gota al vespre o nit. La  temperatura, que ha pujat força de nit, es mantindrà baixa de dia, situant-se entre 3 i 5º de mínima i de 10 a 11 de màxima i humitat baixa. El vent serà feble de mestral al matí i de xaloc a la tarda. La mar estarà moguda entre marejol i maror.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvol, 11º de temperatura màxima i 70% màxim humitat 20 km/h. Marejol
Tarda
Ennuvolat, 4º de temperatura màxima i 40% màxim humitat NW-SE Maror

La previsió per demà

 

Dissabte, 28/01/2023

S'accentua l'entrada freda, amb temps variable, amb sol i núvols al mati, cel més tapat a partir de mitja tarda i amb algunes pluges febles i disperses al vespre i nit. La temperatura baixarà de nit i es mantindrà de dia, situant-.se entre  1 i 3º de mínima i prop dels 10 de màxima i humitat moderada. El vent serà feble de gregal al mati i xaloc a la tarda. La mar estarà moguda amb maror.

 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvols, 10º de temperatura màxima i 75% màxima d'humitat 25 Km/h Maror
Tarda
Núvol i pluja, 2º de temperatura mínima i 50% mínima d'humitat NE-SE Maror

Propers dies

DIUMENGE: El temps serà més estable, amb alguns núvols residual a primera hora amb sol i cel clar la resta del dia. La temperatura es mantindrà baixa situant-se entre 1 i 2º de mínima i de 10 a 11 de màxima i humitat baixa. El vent serà feble de gregal al matí i garbí a la tarda. La mar continuarà moguda amb maror.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord