Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Divendres, 31/03/2023

El temps serà variable i canviant amb intervals de núvols baixos fins a mig matí, sol i cel mes clar al migdia i augment dels núvols a la tarda. La temperatura que ha pujat una mica de nit, es dispararà de dia,  movent-se entre 11 i 12º de mínima i de 25 a 26 de màxima i humitat baixant molt a migdia. El vent serà de feble de ponent o garbí al matí i moderat o fort de ponent a la tarda. La mar estarà moguda amb maror. 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvols, 26º de temperatura màxima i 90% màxim humitat 45 km/h. Maror
Tarda
Sol i núvol, 12º de temperatura mínima i 35% mínim humitat W Maror

La previsió per demà

Dissabte, 1/04/2023

El temps serà variable, amb cel força ennuvolat amb alguna clariana al matí, i amb més sol i cel clar a la tarda. La temperatura es mantindrà de nit i baixarà de dia, situant-se entre 11 i 12º de mínima i els  22 de màxima i humitat baixa. El vent serà de mestral moderat al matí i amb cops forts a la tarda. La mar estarà alterada amb maror tot el dia.  

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Ennuvolat, 22º de temperatura màxima i 65% màxima d'humitat 55 Km/h Maror
Tarda
Sol, 12º de temperatura mínima i 25% mínima d'humitat NW - Maror

Propers dies

DIUMENGE: Bon temps amb sol i cel clar al matí i alguns núvols d'evolució a la tarda. La temperatura baixarà molt de nit i una mica de dia, situant-se entre 8 i 9º de mínima i de 20 a 21 de màxima i humitat baixa. El vent serà de mestral, moderat perdent intensitat al final del dia. Mar molt alterada amb forta maror, baixant a maror al final del dia.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord