Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Divendres, 1/12/2023

El temps serà canviant amb el pas d'un front, amb cel ennuvolat gran part del dia, amb alguna clariana fins a mig matí, cel tapat al centre del dia amb pluges i ruixats febles, aclarint-se durant la tarda. La temperatura, que no ha baixat dels 14º de nit, arribarà als 17  de màxima i baixarà a 10º de mínima al final del dia i humitat alta, baixant a la tarda. El vent serà de mestral feble al matí i moderat o fort al final del dia. Mar molt  alterada amb forta maror. 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Núvol i clarianes, 17º de temperatura màxima i 90% màxim humitat 45 Km/h Forta maror
Tarda
Núvol i pluja , 10º de temperatura mínima i 50% mínim humitat NW Forta maror

La previsió per demà

Dissabte, 2/12/2023

Bon temps amb sol, amb algun núvol alt a primera hora i cel clar la resta del dia. La temperatura baixarà clarament, sobretot de nit, amb mínimes de 7 o 8º i màxima propera als 15º, humitat baixa i bona visibilitat. Vent moderat de mestral al matí i més fluix a la tarda. La mar anirà a la baixa amb maror al matí i marejol de tarda. 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i algun núvol, 15º de temperatura màxima i 70% màxima d'humitat 35 Km/h Maror
Tarda
Sol, 7º de temperatura mínima i 35% mínima d'humitat NW Marejol

Propers dies

DIUMENGE: Temps força estable, dominat pel sol amb algun núvol al matí i bandes de núvols alts a la tarda. La temperatura baixarà una mica més de nit i es mantindrà de dia, situant.-se entre 4 i 6º de mínima i de 14 a 15 de màxima, i humitat més alta a la tarda. Vent feble amb terral al matí i garbí a la tarda. Mar més calmada amb marejol.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord