Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Divendres, 24/05/2024

el temps serà canviant amb molts núvols a primera hora, clarianes a mig matí, nuvolades al migdia més sol amb núvols alts a la tarda. La temperatura ha pujat força de nit i es mantindrà de dia, movent-se entre 16 i 17º de mínima i de 21 a 22 de màxima i humitat moderada. El vent serà feble de gregal al matí i xaloc de tarda. Mar augmentant de marejol a maror.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Núvols i clarianes, 21º de temperatura màxima i 85% màxim humitat 30 Km/h Marejol
Tarda
Sol i núvols alts, 16º de temperatura mínima i 60% mínim humitat NE-SE Maror

La previsió per demà

Dissabte, 25/05/2024

Bon temps, amb domini del sol amb cel més clar al migdia, alguns núvols baixos al matí i alts a la tarda. La temperatura recularà una mica de nit i pujarà de dia, situant-se entre 15 i 16º de mínima i prop dels 23 de màxima i humitat alta de nit i moderada de dia. Vent feble amb terrals  i marinades del S o SE al migdia. A la mar  hi haurà marejol tot el dia.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvols, 23º de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 25Km/h Marejol
Tarda
Sol i núvols alts, 15º de temperatura mínima i 65% mínima d'humitat S-SE Marejol

Propers dies

DIUMENGE: Temps força estable i assolellat, sobretot al matí amb alguns núvols alts al matí i més núvols a la tarda. La temperatura pujarà força i estarà entre 16 i 17º de mínima i de 24 a 25 de màxima i humitat moderada. El vent serà feble amb terrals  al inici i final del dia i de migjorn al migdia. A  la mar hi haurà una mica de marejol. 

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord