Menú

Ajuts Activitats Esportives

PROGRAMA A: CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIÓ ACTIVITATS ESPORTIVES PER PERSONES AFECTADES PER MALALTIES CRÒNIQUES DEGENERATIVES 2022/23Subvenció econòmica destinada a persones físiques a títol individual per facilitar la realització d'activitat física en els àmbits terapèutic, esportiu, per persones afectades per malalties cròniques degeneratives: fibromialgia, esclerosis múltiple i parkinson. El màxim de la subvenció serà d'un 75% del preu total de l'activitat o 180€.

PROGRAMA B: CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIÓ PER ESPORTISTES QUE COMPETEIXEN A NIVELL INDIVIDUAL EN ESPORTS ON L'ESCTRUCTURA ORGANITZATIVA NO ES REALITZA PER MITJÀ DE CLUBS SINÓ A NIVELL INDIVIDUAL
TEMPORADA 22/23.
Esportistes que competeixen a nivell individual en esports on l'estructura organitzativa no es realitza per mitjà de clubs sinó a nivell individual.
Projectes i reptes esportius que tenen un caràcter diferencial, fins i tot fora del marc competitiu, però que tenen un caràcter especial pel que suposen físicament, per anar vinculats a una causa diferencial (solidaria, mediambiental...). 
Suport  puntual a un esportista per la participació en un esdeveniment excepcional que supera els seus recursos (Campionat del Món, etc).

PROGRAMA C:  CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIÓ ACTIVITATS ESPORTIVES PER PERSONES EN SITUACIÓ DE PRECARIETAT ECONÒMICA TEMPORADA 2022/23
Aquesta línia subvenció es planteja com a suport a les famílies que viuen en situacions soci familiars  i econòmiques difícils i que per aquests motius tenen dificultats per accedir a les activitats esportives.
Activitats organitzades per entitats, clubs esportius, associacions esportives... amb ànim de lucre o sense: màxim un 25% (màxim 180 €) del preu total de l'activitat. 
Activitats organitzades pels centres educatius de Vilanova i la Geltrú, des d'educació infantil fins batxillerat: organitzades pel mateix centre o AFA, màxim un 70% (màxim 180 €) del preu total de l'activitat. 
Cursos de natació, organitzats pel Parc del Garraf o l'Esportiu la Piscina, Centre Municipal d'Esport i salut: màxim un 70% (màxim 180 €)  del preu total de l'activitat.
 


PROCEDIMENT DE CONCESSIÓ

1. TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

  • Recepció de sol·licituds: del 19 de setembre al 21 d'octubre. 

Presencialment: per lliurar aquest sol·licitud demaneu cita concertada, trucant al telèfon 93 814 00 00 - extensió 3351 o be enviant-nos un correu a: rluqueb@vilanova.cat 
Telemàticament: accedint al tràmit on line


2. PUBLICACIÓ LLISTES PROVISIONALS – 21 de novembre a la Web municipal.
 

3. RECLAMACIONS – del 21 al 25 de novembre.
Trucant al telèfon 93 814 00 00 - extensió 3351, enviant-nos un correu a: rluqueb@vilanova.cat o presencialment al 1er pis de la Casa Olivella.

4. RESOLUCIÓ I CONCESSIONS DEFINITIVES – 30 de novembre. Descarregar llistat definitiu.
 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord