Menú

Cooperació i Solidaritat

VILANOVA I LA GELTRÚ CIUTAT COMPROMESA

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està compromès d'una manera ferma i continuada a treballar per una societat més justa i a contribuir a la dignificació de la vida de les persones d'altres indrets del món destinant part del pressupost municipal a la cooperació pel desenvolupament.

Per aconseguir aquest objectiu l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa conjuntament amb les organitzacions no governamentals de la ciutat i impulsa polítiques de sensibilització i educació pel desenvolupament, amb la idea d'avançar cap a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Les principals línies de treball de la cooperació de Vilanova i la Geltrú queden recollides en el Pla Director de Cooperació i s'articula a partir dels següents instruments:

Suport a projectes de cooperació internacional per al desenvolupament  impulsats per entitats de la ciutat. Poden ser de tipus sanitari, formatiu, creació de serveis i d'infraestructures etc.  amb l'objectiu final de millorar les condicions de vida de les persones destinatàries del projecte, afavorir la democràcia, els drets humans, la igualtat de gèneres, etc.

Suport a programes d'ajut humanitari per a persones que han patit alguna catàstrofe natural o es troben en situacions d'emergència per guerres o crisi humanitàries

Projectes de sensibilització i d'Educació pel Desenvolupament: són projectes que volen treballar els valors, actituds i comportaments del conjunt de vilanovins i vilanovines a través de la sensibilització, la formació o la incidència. S'aborden temes relacionats amb el desenvolupament, els drets humans i els Objectius de Desenvolupament Sostenible des d'una mirada global-local.     

VILANOVA I LA GELTRÚ CIUTAT COMPROMESA
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord