Menú

Remei Gimeno

Sínia Sant Gervasi

La sínia de na Remei Gimeno és la més propera al mar del municipi. Només un centenar de metres la separa de l'aigua, i això fa que tots els seus cultius gaudeixin de temperatures ben suaus durant tot l'any.

La Remei, juntament amb el seu germà Jaume, han dut aquesta sínia des de ben jovenets. Una part del seu cultiu és a l'exterior, és a dir, de temporada. I una altra bona part és en hivernacle, on poden disposar de productes com el tomàquet, l'albergínia, el carbassó o el pebrot durant tot l'any. Els seus són uns hivernacles que actuen sense cap més font de calor, inclús en els dies més freds d'hivern.

La Remei és molt coneguda entre els membres del sector primari perquè des de sempre ha sigut la impulsora de tot tipus d'actes i festes relacionades amb la pagesia, obrint les portes de casa seva quan ha calgut i mostrant tot allò que cultiva. Ha sigut a més una de les pageses que ha conservat el cultiu dels espigalls.

Actualment podem trobar els seus productes a la parada del mercat. Com en d'altres pagesos del municipi, la edat i la falta de relleu marcaran l'esdevenir d'aquesta sínia històrica.

Sínia Sant Gervasi

Què cultiva?

Tot l'any: tomàquet, albergínia, pebrot, carbassó, carbassa, mongeta,...

Hivern: espigalls, ceballots, bledes, cols,...

On podem comprar els seus productes?

De dimarts a dissabte de 9:00 a 13:00 al mercat dels pagesos, a l'exterior del mercat del centre.

Element 1
Element 2

Element 1
Element 2
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord