Menú

Anna Ribera i Cos

Quarta Tinenta d'Alcaldia i regidora de Projecció de Ciutat; Promoció Econòmica i Capitalitat; Empresa i Economia Social (PSC)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2023.

Nascuda a Igualada el 12 de febrer de 1968, és Llicenciada en Ciències de l'Educació i Filosofia. Ha ampliat els seus estudis amb dos màsters: el primer, Expert Europeu en Formació de Formadors i, el segon i més recent, en Intel·ligència Emocional. Disposa d'estudis de Desenvolupament Local.

El juliol del 2009 fixa la seva residència familiar a Vilanova i la Geltrú, on neix el seu fill. A partir d'aquí la seva vida personal i laboral es desenvolupa a cavall de dues ciutats, Igualada i Vilanova i la Geltrú.

Ha treballat a l'administració pública local, on ha exercit les següents funcions: directora d'Escoles Taller, cap d'àrea de Formació i Ocupació, tècnica en Desenvolupament Econòmic Local, cap d'àrea d'Empresa i Emprenedoria i coordinadora nacional de l'Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees ACTE.

Ha estat voluntària de Càritas i de la Fundació Mercè Fontanilles, realitzant formació als interns i internes dels centres penitenciaris La Model i Can Brians.

El que més li agrada fer, quan té temps lliure, és caminar pels Colls.

Quarta Tinenta d'Alcaldia i regidora de Projecció de Ciutat; Promoció Econòmica i Capitalitat; Empresa i Economia Social (PSC)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a aribera@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord