Menú

Josep Manel Ametllé Planas

Regidor (CUP)

Nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 1992. És graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Ha militat en diverses organitzacions de l'Esquerra Independentista des dels 19 anys, va participar en la creació del Casal de Joves de Vilanova i forma part de la CUP des de 2022.

Va ser soci de l'Agrupació de Balls Populars des dels 4 anys, on va formar part del Ball de Cercolets i del Ball de Diables petits i mitjans, del qual en va ser el cap de colla. Més tard es va incorporar al Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, on va formar part de la junta i on segueix actualment. És president de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals de Vilanova i la Geltrú i és membre fundador i president de la Festa Major d'Entitats.

Té el títol de director de lleure infantil i juvenil i ha treballat en aquest àmbit des del 2012, com a monitor i com a coordinador. Ha entrenat i jugat a diversos equips de futbol sala a nivell federatiu. Va ser un dels fundadors de la Cooperativa de serigrafia i estampació “La Vietnamita” i del Bar Itàlia, on hi ha treballat durant anys. Els darrers mesos del mandat anterior va ser l'assessor del grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Regidor (CUP)

Contacta amb el regidor

Pots enviar un correu electrònic a jametlle@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord