Menú

Gisela Vargas Reyes

Regidora (PSC)

Biografia

Càrrec electe de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2013.

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 12 de febrer de 1983. Va estudiar EGB a l'Escola Canigó i ESO i Batxillerat a l'IES Manuel de Cabanyes. Ha viscut sempre a Vilanova i la Geltrú i durant molts anys va estar vinculada al món del patinatge artístic. El 2005 es llicencià en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Té coneixements d'anglès i francès.

Des de setembre de 2005 fins a l'abril de 2008 va treballar com a analista a la Fundació Rafael Campalans. Ha estat, també, tècnica al gabinet de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona entre 2008 i 2011 i tècnica del Grup Socialista a l'Ajuntament de Barcelona entre 2011 i 2013. Des de l'octubre de 2013 i fins al juliol de 2015 ha estat tècnica de la Diputació de Barcelona, i de 2015 a 2018, regidora al govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en els àmbits de serveis socials i salut.

Actualment, funcionària a l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Regidora (PSC)

Contacta amb la regidora

Pots escriure un correu electrònic a gvargas@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord