Menú

Gonzalo Luengo Avellana

Regidor (Partit Popular)

Nascut a Barcelona el 15 de gener de 1993 i fill de pare català i mare francesa, es considera vilanoví d'adopció. Graduat en Dret a la Universitat Rovira i Virgili, ha cursat estudis de postgrau en Recursos Humans a la Universitat ENEB i està cursant en l'actualitat el Màster Accés a la Procuradoria a la UNED.

Treballa com a responsable de jurisdicció civil i coordinació dels partits judicials en el despatx privat Ángel Quemada Cuatrecasas, degà de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona.

Apassionat de la política i de la filosofia, entén que la millora personal i social de l'ésser ha de provenir de la lluita d'idees. Té com a referents en aquests dos àmbits anteriorment citats, l'exministre del Estat espanyol Josep Piqué Camps, l'expresident de la República Francesa Charles de Gaulle, l'expresident de l'Estat Espanyol Adolfo Suárez i el filòsof Anglès John Locke.

Adora passejar per la platja de Ribes Roges i capbussar-s'hi, gaudir dels productes autòctons de la nostra zona marítima com el rap, el pop, la sípia, els calamars i la gamba vermella de Vilanova.

Regidor (Partit Popular)

Contacta amb el regidor

Pots enviar un correu electrònic a gluengo@vilanova.cat

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord