Menú

Julio Ruiz Melero

Regidor de Gent Gran (PSC)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2019.

Nascut el 28 de gener de 1961 a Vilanova i la Geltrú. Va estudiar al col·legi Sant Bonaventura i a l'Institut de batxillerat Manuel de Cabanyes de la nostra ciutat. Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona, va començar a estudiar també el grau de Ciències Polítiques i de l'Administració (encara incomplet) per la UNED. Va treballar a Correus; també al Ministeri de Treball, formant part d'un equip d'investigació sobre el Patrimoni Històric confiscat durant la Guerra Civil a UGT i CNT i, des del 1988, va repetir aquesta tasca per al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Ha estat professor de Llengua Castellana i Literatura a l'Institut Dolors Mallafrè i Ros, de la nostra ciutat, durant setze anys. És escriptor de gènere fantàstic i negre, i ha publicat tres novel·les. Culer, historiador aficionat i socialdemòcrata convençut.

Conseller adjunt a l'àrea de Cultura, Patrimoni, Ocupació i Esports al Consell Comarcal del Garraf des de 2019.

Regidor de Gent Gran (PSC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a jruiz@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord