Menú

Conxi Martínez i Sánchez

Regidora d'Intervenció i Tresoreria, Empresa i Innovació i Convivència i Equitat (ERC)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2019.

Responsable administrativa a l'empresa familiar, molt vinculada a les entitats i associacions empresarials del territori. Des d'elles he treballat per tal de millorar el posicionament de la ciutat, la seva competitivitat, la innovació, la gestió del canvi dins les organitzacions, tenint com a motor central les persones i els equips que les composen.

Ferma defensora dels drets de les persones i de tots aquells col·lectius més desafavorits, especialment el de les dones. Treballar per la igualtat de gènere en tots els àmbits i la no discriminació, ha estat i és un dels grans reptes de la meva vida.

Casada, mare d'una filla i d'un fill, apassionada de la meva ciutat i de les tradicions i la cultura del nostre país. Actualment cursant el grau de Gestió i Administració pública.

Des de la política treballaré, tal com dèiem al nostre programa, per fer de Vilanova i la Geltrú una ciutat: socialment justa, d'oportunitats, viva i activa, digna, i de present i de futur.

Regidora d'Intervenció i Tresoreria, Empresa i Innovació i Convivència i Equitat (ERC)

Contacta amb la regidora

Pots escriure un correu electrònic a conximartinez@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord