Menú

Conxi Martínez i Sánchez

Regidora (ERC)

Nascuda a Vilafranca del Penedès l'any 1970 i vilanovina des de 1994. Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2019. Regidora a govern d'Intervenció i Tresoreria, Empresa i Innovació i Convivència i Equitat entre 2019 i 2023 per Esquerra Republicana de Catalunya. Ferma defensora dels drets de les persones i de tots aquells col·lectius més desafavorits, especialment el de les dones. Treballar per la igualtat de gènere en tots els àmbits i la no discriminació ha estat i és un dels grans reptes de la seva vida.

Responsable administrativa a l'empresa familiar, molt vinculada a les entitats i associacions empresarials del territori. Des d'elles ha treballat per tal de millorar el posicionament de la ciutat, la seva competitivitat, la innovació, la gestió del canvi dins les organitzacions, tenint com a motor central les persones i els equips que les componen.

Casada, mare d'una filla i d'un fill, apassionada de la seva ciutat i de les tradicions i la cultura del país. Actualment cursant el grau de Gestió i Administració Pública.

Regidora (ERC)

Contacta amb la regidora

Pots escriure un correu electrònic a conximartinez@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord