Menú

Miguel Ángel Iglesias Montouto

Regidor (PSC)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de desembre de 2017.

Vaig néixer a Barcelona l'any 1974, sóc el cinquè fill d'una família obrera. He viscut a Vilanova i la Geltrú tota la meva vida. La meva infantesa la vaig passar al barri del Tacó i als 26 anys em vaig independitzar, vaig mudar-me al barri del Llimonet i a l'actualitat visc al barri del Fondo Somella.

Vaig estudiar educació primària a l'escola Ginesta i posteriorment vaig cursar estudis d'Arts Gràfiques a l'escola d'art de Vilanova i la Geltrú. He realitzat diferents cursos d'intel·ligència emocional i molta formació relacionada en matèria de relacions laborals. He realitzat diversos tallers ocupacionals i treballat en diverses empreses; des de fa 22 anys treballo a Mahle Componentes com a preparador de màquines de control final, empresa que es dedica a la fabricació de peces d'automoció. 

La meva preocupació i compromís per la defensa dels drets dels treballadors em van fer involucrar a diversos càrrecs sindicals, com a secretari del comitè d'empresa, president del comitè de Seguretat i Salut de MAHLE components i actualment secretari general de la secció sindical d'UGT. Durant una part de l'etapa de la urbanització del barri del Fondo Somella, vaig estar com a president de l'associació de veïns. També he format part de la Junta de l'AMPA de la escola Margalló, com sotspresident i col·laborant amb diverses comissions.

Sóc una persona a qui agraden molt els esports i durant una etapa de la meva vida, vaig ser entrenador de futbol base amb titulació.

Regidor (PSC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a maiglesias@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord