Menú

Silvia Fernández Martínez

Regidora (Transformem VNG)

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 17 d'agost de 1984, és mare de dues nenes.

Compromesa amb la vida escolar i enamorada de la cultura i les tradicions de Vilanova i la Geltrú, col·labora activament amb l'associació de veïnes i veïns de La Collada – els Sis Camins, on exerceix com a presidenta. Va créixer al barri de Mar, on cada racó dels seus carrers té un significat especial per ella, i és on va descobrir que la nostra comunitat té un gran potencial quan treballa de forma cohesionada.

És diplomada en Ciències Empresarials i, durant onze anys, ha treballat en el departament d'administració d'una empresa de l'àmbit privat que es dedica a la distribució d'envasos i embalatges de plàstic exercint, també, com a responsable de qualitat. Per tal d'ampliar aquesta formació, està cursant un postgrau de Direcció Comptable.

El 2018, seguint la seva passió, va decidir cursar el màster de Professorat de Secundària a la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, exerceix com a professora del Cicle Mitjà de Gestió Administrativa en un institut de Sant Pere de Ribes.

Regidora (Transformem VNG)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a sfernandez@vilanova.cat

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord