Menú

Juan Luís Ruiz López

Regidor (PSC)

Biografia

Càrrec electe de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 1995.

Nascut a Vilanova i la Geltrú el 26 de juny de 1975, és Economista i  Enginyer Tècnic en Mecànica. Ha ampliat els seus estudis amb un màster en Direcció i Organització d'Empreses i un màster en Direcció Pública.

Molt vinculat al món associatiu i cultural de Vilanova i la Geltrú: ha estat portant del Drac de Vilanova, membre dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú. És soci del CF Vilanova.

Amb una àmplia experiència pel que fa a política municipal i compromès sempre amb Vilanova i la Geltrú i els seus ciutadans i ciutadanes, l'octubre del 2014 va ser escollit cap de llista del PSC de Vilanova i la Geltrú en un procés de primàries obertes a la ciutadania.

Ha estat regidor al govern i a l'oposició. De l'any 1999 al 2011 amb responsabilitats de govern en àrees de Formació i Ocupació, Educació i Via Pública i entre 2015 i fins l'abril de 2018, sent Primer tinent d'Alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació. He estat President del Consell Comarcal del Garraf (2011-2015).

Regidor (PSC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a jlruiz@vilanova.cat 

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord