Menú

Marc Segarra Sabio

Regidor (Transformem VNG)

Nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 1996, fill del carrer Zamenhof i actual veí del Centre Vila, va traure el cap des de ben jove pels entorns polítics i socials de la ciutat, especialment al seu barri, el Molí de Vent, del qual en va presidir l'Associació de Veïns entre 2021 i 2023. Aposta fermament per la participació directa de la ciutadania en política, així com la lluita per la defensa de la llengua i cultura pròpies del país.

Inspirat per les idees d'autors com Camus, Foucault, Mélenchon, Xirinacs o Bookchin, va iniciar estudis en Ciència Política i es va acabar llicenciant en Gestió i Administració Pública per la Universitat de Barcelona. El seu domini de la llengua francesa, de la qual n'és professor, el va portar a iniciar la seva trajectòria professional en departaments comercials d'empreses capdavanteres del sector turístic català i francès; ha treballat també en una cooperativa d'iniciativa social i com a empleat públic, en diferents departaments d'aquest Ajuntament i a l'IMET. Amant del basquetbol i de la música, va estar vinculat al Club Esportiu Vilanova i la Geltrú i al Conservatori Mestre Montserrat.

Les seves idees renovadores per la vila, en la línia de l'ecologia social i la descentralització de la política municipal, el van portar l'any 2022 a impulsar la nova Federació d'Associacions Veïnals i, a final del mateix any, a ser un dels promotors del moviment polític Transformem-VNG.

Regidor (Transformem VNG)

Contacta amb el regidor

Pots enviar un correu electrònic a msegarra@vilanova.cat

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord