Menú

Jaume Carnicer i Mas

Regidor de Producció del 1r Sector, Mercats Municipals i Ambulants, Economia Social i Solidària i Transparència, Govern Obert i RSC (JxCat VNG)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2019.

Nascut a Vilanova i la Geltrú l'11 d'abril de 1974. Pescador de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

Vaig cursar els estudis primaris a l'Escola Pia de Vilanova, essent de la família de "Cal Miquel de la Viuda". Vaig començar la vida laboral l'any 1990, atret per el món mariner vilanoví.

Interessat en el món pesquer, vaig començar la formació en titulacions com ràdiotelefonista naval, supervivència i prevenció de riscos, mariner/pescador i patró de segona litoral, convalidant aquest en el títol de patró costaner polivalent. Des de l'any 2005, exercint com a patró d'embarcació de pesca professional. 

Membre de la comissió de festes de la Confraria de Pescadors des de 2009. Durant uns anys vaig ser membre de la colla dels Amics del Drac de la Geltrú.

Vaig entrar a la junta de la Confraria de Pescadors l'any 2012 i a l'actualitat exerceixo el càrrec de Patró Major de la Confraria, vice-president de la Federació Provincial de BCN i membre de l'Executiva de la Federació Catalana de Pesca.

Candidat a les llistes de Junts per Catalunya Vilanova, com a independent, a les eleccions municipals del 2019, i escollit regidor de l'Ajuntament.

Regidor de Producció del 1r Sector, Mercats Municipals i Ambulants, Economia Social i Solidària i Transparència, Govern Obert i RSC (JxCat VNG)

Contacta amb el regidor

Pots enviar un correu electrònic a jcarnicer@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord